BOSCH MUM 4655

BOSCH MUM 4655 zobrazit galerii
hodnocení produktu (40)
     

Cena:

od 2 999 Kč do 4 205 Kč

Vývoj ceny

Hlídat cenu

Popis produktu BOSCH MUM 4655: - výkonný 550 W motor řízený mikroprocesorem - multifunkční rameno se speciálním převodem a třemi stupni pohonu pro optimalizaci výkonu - 4 rychlostní stupně/pracovní rychlosti od cca 25 do 12 000... > více informací

 
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi

Recenze Bosch MUM 4655 EU - Test nejlepších kuchyňských robotů

Arecenze
10.10.2016 - 12:20:35
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Náhradní díly

Pavel
20.12.2013 - 12:56:25
  • cena a funkce
 
  • náhradní díly - předražené

robot je dobrý do té doby, než začnete shánět náhradní díly - pozor na plastový "šnek" u mlýnku na maso - moc nevydrží a stojí 350,-Kč

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (0)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

lwollrab
24.03.2013 - 20:06:29
  • usnadní práci, postrádám mlínek na mák
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (0)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

j.smyrova
29.06.2012 - 22:05:07
  • dobrá volba za dobrou cenu
 
  • chybí český návod, u mlýnku lze sice dokoupit další kotouč, ale pouze v sadě kotoučem, který je součástí výrobku
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (0)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Lenka
12.06.2012 - 13:36:00
  • S výrobkem jsem naprosto spokojená. Líbí se mi variabilnost a velké příslušenství v "základní sadě".Vyzkoušela jsem již hnětení těsta, mixér a masomlýnek. Vše na jedničku. Někomu může chybět sekací nůž, ale já mám již několik let robota, kde tento nůž je a proto mi ani nevadí, že zde chybí.
 
  • Zatím jsem na nic nepřišla.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Radka
06.05.2012 - 13:00:00
  • Naprostá spokojenost,nenašla jsem zatím nic, co by mi nevyhovovalo
 
  • Nevím o ničem
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (2)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Max
26.03.2012 - 23:30:00
  • Značka, recenze, cena, možnosti dokoupeni doplňku.
 
  • Velikost.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (2)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Lenka
08.03.2012 - 15:24:00
  • Super sada za super peníze
 
  • drahé další příslušenství
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (2)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Eva K.
26.02.2012 - 17:23:00
  • Spokojena jsem s jednoduchou obsluhou a vzhledem.
 
  • zatim jsem zadny zapor nenasla.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (3)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

romiki
14.02.2012 - 21:21:00
  • Je to můj první robot a určitě jsem si vybrala dobře. Jednoduchá obsluha a údržba. Velice skladný. Šlehací metly jsou naprosto skvělé.
 
  • Nevím, jestli existuje ještě nějaký jiný druh krouhacích kotoučů, ale brala bych nějaký mezi těmito dvěma. Jeden krouhá moc najemno a ten druhý zase nahrubo.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (2)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

chmelová jitka
01.02.2012 - 06:01:00
  • Je senzační, tichý, ale mám jej jen krátkou dobu, nemohu podat více informací.
 
  • zatím nemám připomínky
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (3)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

magnetto
28.01.2012 - 10:27:00
  • spokojenost a doporučuji
 
  • vše OK
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Berušík
19.01.2012 - 20:44:00
  • Dobrá cena při robusní konstrukci,variabilnost.
 
  • Snad jen malá hnětací nádoba.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (2)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

jerry.jacobi
14.01.2012 - 14:51:00
  • - zatim vladnul vse co jsme zkouseli - testo, zeleninu ...
  • - neni hlucny
  • - pekne drzi na stole
 
  • - namotavani privodni snury jde trichu ztuha
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

anela-s
11.01.2012 - 13:27:00
  • máme už v rodině třetí. zatím mám vyzkoušené jen strouhání a šlehání.a vrchní mixer. Mlýnek na maso jsme zatím nevyzkoušeli. Vše bylo v pořádku.Je dobré že si můžu třeba nastrouhat ořechy do mísy a rovnou pak vyšlehat buchtu. Nemusím používat dvě mísy. Těsto je pěkně vyšlehané. A zelenina nebo strouhanka je taky pěkná. Akorád u strouhanky je to potřeba ještě přesát, ale to už zas není takový problém. Jinak doporučuji.
 
  • při 3 a 4 stupni při tužším těstě se dost klepe mísa, ale na funkci to nemá žádný vliv. Byla jsem zvyklá na starší robusnější robot který se nehnul tak možná proto mi to přijde neobvyklý.Docela dost mi chybí mísa s nožem, který si myslím , že by měl být v základní sestavě a ne ho pak dokupovat zvlášť. Bohužel je zbytečně drahý, protože k tomu dávají ty samé 3 kotouče co už máte v základním vybavení. Přijde mi to dost padlý na hlavu. A co nejvíc mě zaráží že u takového robotu není žádná pojistka. Dítě může otvorem v krytu klidně tam strčit prsty a průsvih může být hned.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (2)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Sedláček Libor
08.01.2012 - 21:09:00
  • Robot pracuje prozatím velmi kvalitně.
 
  • Kupoval jsem robota, jako dárek, bohužel chybějící součástky mě velmi mrzí.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (2)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

alda
05.01.2012 - 11:03:00
  • Zatím pracuje tak jak má
 
  • Není zde návod v Češtině!!!!!!!,velmi drahé příslušenstvý
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (2)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Roman
05.01.2012 - 07:44:00
  • Máme ho teprve 14 dní, zatím OK, uvidíme jak to bude po delším používání.
 
  • Drahé doplňky, uvítal bych možnost koupit tyto díly v rozšířeném základním provedení, nebo v různých balíčcích s výhodnější cenou pro zákazníky, kteří si již koupili základní provedení.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (2)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Robert
04.01.2012 - 08:56:00
  • Zatím dobré mám tento robot krátce.
 
  • Zatím nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Ing.
02.01.2012 - 06:54:00
  • Vyrobok ma zatim nezklamal. Vyzera kvalitne a po prvom pouziti stale funguje.
 
  • Prisavky k podlozke nebudia vela dovery. Krytka rotoru pre mixer drzi tak-tak.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (2)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Hanka
30.12.2011 - 20:20:00
  • Tento robot je naprosto dokonalý. Pracuje bezvadně (obzvláště výborně našlehá vajíčko) a výborně se čistí. Navíc je bezpečný a snadno se s ním manipuluje. Dají se k němu přikoupit všechna možná další zařízení a náhradní díly.
 
  • Namá sekací nůž v základní výbavě a musí se dokoupit.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

LadaS
28.12.2011 - 09:58:00
  • Vše funguje jak má a dobře
 
  • vysoká cena doplňků
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Petra.Sim.45@seznam.cz
23.12.2011 - 17:30:00
  • Dobrý den, manžel mi koupil tento kuchyňský robot k vánocům, ale používám ho už teď, aby měl zápřah. Podle ohlasů se snažím být opartná a dbát všech rad, které jsem si přečetla i všech negativ, které jeho uživatelé zveřejnili. Musím říci, že jsem absolutně spokojena, a že je samozřejmě nutné přihlédnout k tomu, že tento robot nedokáže všechno na světě. Každopádně všechno co jsem očekávala, tento robot splnil. Jsdem spokojená a všem doporučuji.
 
  • Nemám připomínek
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (2)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

mia
20.12.2011 - 16:22:00
  • výrobek je velmi dobře udělán,má příslušenství které mi vyhovuje
 
  • Velmi brzo se zlomil unašeč na mlýnku na maso
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (2)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Staňková A.
11.12.2011 - 12:03:00
  • Vznikající pomocník v kuchyni.
 
  • Zatím nemám výhrady.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (8)   Ne (2)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

mirec
09.12.2011 - 02:16:00
  • kvalita provedení, jednoduchost, výkon
 
  • popis a dostupnost dokupovaného příslušenství
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (2)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Soudruh
06.12.2011 - 10:11:00
  • Víceúčelový kvalitní výrobek, vše funguje tak jak má, takže zatím naprostá spokojenost
 
  • Zatím nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (2)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Andrea
05.12.2011 - 15:33:00
  • Jsem velmi spokojená, vřele doporučuji.
 
  • Chybí návod k použití v českém jazyku.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

saman
03.12.2011 - 12:59:00
  • Se vším.
 
  • Zatím není nic, co by mi nevyhovovalo.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (2)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

karsmi
03.12.2011 - 12:17:00
  • Zatím jsme spokojeni.
 
  • Výrobek jsme použili zatím jenom párkrát a nic negativního mě nenapadá.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Permoník
29.11.2011 - 17:18:00
  • Vyzkoušeli jsme vše, o proti Moulinexu, který jsme měli před tím má naprosto mnoho výhod, jak při výrobě těsta, tak při krouhání. Oceňujeme i masový mlýnek.
  • Doporučujeme.
 
  • Zatím ho nemáme ještě tak dlouho, abychom na ty záporné věci reagovali. Uvidíme co bude , až se bude muset shánět nějaký ten náhradní díl.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (3)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Petr
29.11.2011 - 07:30:00
  • Spolehlivý, zatím bez závad, plní všechny požadované funkce
 
  • uvítal bych střední hrubost struhadla, jedno je hodně jemné, druhé hrubé, nic mezi tím, samostatný kotouč moc neřeší
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Mili
29.11.2011 - 05:32:00
  • Skvělý! Používám hlavně na těsta a zvládne všechny druhy (kynuté, křehké, piškotové....).
 
  • Malý otvor podávače na strouhání.
  • Po druhém použití mixéru mi nejde rozebrat spodní část, takže ho nemůžu pořádně vymýt.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (2)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Dráža
26.11.2011 - 14:00:00
  • super parádička
 
  • nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (3)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Jarda.
13.11.2011 - 16:44:00
  • Výbava, tichý chod.
 
  • Relativně složité poskládání jednotlivých dílů(příslušenství).
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Dana Hajšmanová
11.11.2011 - 09:39:00
  • Maximální spokojenost, praktický, mnohostranné použití, skladný, snadná manipulace s jednotlivými díly! Všem doporučuji. .
 
  • Nevýhoda-další nástavce, které nejsou v základní sestavě a chcete je dokoupit, jsou dražší
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (1)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

ivkato
04.11.2011 - 17:36:00
  • Perfektní výrobek za velmi slušnou cenu. Roibot používám téměř denně a jsem z něj nadšená. Před tím jsem měla roboty s principem hřídele, na ktkerou se instalovaly talíře ke strouhání, či ost. příslušenství, tento mi vyhovuje hlavně na přípravu těsta, protože kopíruje ruční zporacování.
 
  • Zpočátku mi chvíli trvala instalace, ale při častém používání si rychle zvyknete.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (3)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Drahomíra Nastoupilová
19.10.2011 - 09:20:00
  • tento kuchyńský robot je všestranný, používám ho už dlouho a proto jsem se rozhodla že ho koupím do domáctnosti i mladým.
 
  • přídavné zařízení šlehač,mlýnek na maso,kryt apod.by mohl být
  • nějak lepší skladný aby vše bylo v jednom pohromadě, jinak vše dobrý
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (5)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Jitka
29.09.2011 - 18:00:00
  • naprosto splnil moje očekávání,jsem velmi spokojená,skvěle šlehá,michá,hněte mele
 
  • jen u strouhání jablek na průbehovém krouhači je nutné častěji pomáhat jablkám z dolní části pláště krouhače(pokud je neodstraníte vzniká kaše)
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (3)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

lenka
22.09.2011 - 19:09:00
  • robot mám zatím jen krátce, ale už jsem v něm šlehala a strouhala brambory. Šlehač je výborný, rychlý a hlavně tichý. Strouhač je taky super, bez práce za chvilinku hotové těsto na bramboráky. Super. Můžu jen doporučit.
 
  • zatím jsem na nic nepřišla
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (6)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Roger
10.09.2011 - 07:31:00
  • vše dle předpokládáaného popisu
 
  • zatím jsme na nic nenarazili
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

ilona
04.09.2011 - 18:06:00
  • doporučuji všem velmi kvalitni domaci pomocnik
 
  • o ničem nevim
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (5)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

kony
05.08.2011 - 07:22:00
  • kvalitní provedení
  • cena
 
  • neúplný návod
  • složitost sestavení
  • vysoká cena doplňků
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (6)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

EMI
01.08.2011 - 16:23:00
  • Dosavadní hodnocení bude asi dost strohé jelikož máme tento výrobek velice krátkou dobu. Pozitívně lze ale již teď hodnotit úžasnou skladnost výrobku, nízkou hlučnost a při malých rozměrech velkou využitelnost všech prvků.
 
  • Dosud jsme na nic nepřišli.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (8)   Ne (5)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

ozzy
21.07.2011 - 20:19:00
  • cena za sestavu ,tichý chod
 
  • cena příslušenství, skládačka , návod
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (6)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

mafinka
15.07.2011 - 11:01:00
  • Celkově jsem moc spokojená, pěkný vzhled, celkem tichý, slušný výkon. Mixér, šlehač super, krouhač dobrý, mlýnek na maso jsem ještě nezkoušela.
 
  • Po krouhání zůstává v prostoru u kotouče dost zbytků a nacpávací otvor by mohl být větší, když se tam potravina šprajcne, jde to špatně vyndat, přerovnat. návod k použití je příšerný.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Líba
07.07.2011 - 09:43:00
  • hlavně internetová cena, mlýnek na maso,tichý chod...
 
  • vše v pořádku
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (6)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Amidorek
26.06.2011 - 19:14:00
  • Výborný poměr cena-výkon. Opravdu skvěle míchá těsto a dost slušně strouhá.
 
  • Je to trošku skládačka, je třeba se ji naučit :-)
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Kulda
20.06.2011 - 09:20:00
  • Výbava
 
  • Hlučnost
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (6)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Zákazník
13.06.2011 - 07:54:00
  • Tichý chod.
 
  • Návod v českém jazyce je docela nesrozumitelný. Překopírované obrázky jsou rozmazené. Vypomohla jsem si textem v originále.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Máca
07.06.2011 - 08:37:00
  • Robot máme vyzkoušený už řadu let, doporučila jsem ho známým, nejčastěji používáme mlýnek na maso na mletí masa do klobás po zabíjačce a tam se opravdu osvědčil.
 
  • vše vyhovuje
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Hana S.
05.06.2011 - 09:06:00
  • Dobrý den. Tento robot Mám krátce. Zatím jsem ho použila na šlehání,strouhání a mletí masa.Pokud takhle bude sloužit tak jsem při koupi neudělala chybu.Hana
 
  • Zatím spokojenost, nemám žádné výhrady.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Radka
26.05.2011 - 14:20:00
  • Zcela se vším, používám ho téměř denně.
 
  • Nemá chybu
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Radka
19.05.2011 - 15:30:00
  • Jednoduchá obsluha, málo hlučný. Naprostá spokojenost, doporučuji!
 
  • nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (7)   Ne (6)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Helena
14.04.2011 - 05:56:00
  • Nelze posoudit
 
  • Výrobek se po zapnutí ani nerozběhl
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (6)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Kubíková
13.04.2011 - 21:02:00
  • Mixér jsem si koupila na základě dTestu a musím říct, že jsem celkově velmi spokojená. Tento typ má navíc spoustu příslušenství. Přesto doporučuji dokoupit ještě jednu mísu. Já sama navíc dokoupila další mísu, "zmrzlinovač", krouhač na brambory-bramboráky a nástavec na strouhání rohlíků. Nemáme ještě vše odzkoušené, ale alespoň prvotní poznatky-mixér je vcelku tichý, velkou výhodu spatřuji v tom, že metličky se v nádobě točí elipsovitě, tudíž nic neulpívá na bocích nádoby. Co se týká "zmrzlinovače" na ten se nejvíc těšily děti a nezklamal ;-) -jen musíme ještě doladit recepty :-). Takže závěrem-tento mixér rozhodně doporučuji a za cenu, kterou jsem ho koupila to nemá opravdu chybu ! :-)
 
  • Je mi líto, že další příslušenství není nejlevnější. Dále jsem zkoušela strouhat brambory na bramborák a zůstává dost "odpadu" pod krouhacím kotoučem. Při strouhání menšího množství zeleniny to může být docela problém.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (7)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Babička Jana
06.04.2011 - 12:36:00
  • Spolehlivost,výkon a snadná obsluha.
 
  • Nemohu nic vytknout.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Věra Z., Plzeň
05.04.2011 - 23:00:00
  • Jsem naprosto spokojena s funkcí hnětání-skvěle zadělá kynutá těsta, elipticky míchá po obvodu mísy, pro tuto funkci je to nejskvělejší výrobek, který znám (od dcery, -má MUM asi 7 let). Mlýnek na maso - naprostá spokojenost pro ženu, která doposud mlela maso na ručním mlýnku, šnek nemá chybu (skvěle mele a udržuje se). Návod v češtině OK.Dokonce odpovídá německému originálu. Mixovací nádoba-mixuje skvěle. Využila jsem zatím jen párkrát, ale dcera má s výrobkem letité zkušenosti.
 
  • doprava
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

radka
05.04.2011 - 05:46:00
  • se vším
 
  • nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Dáša
23.03.2011 - 06:36:00
  • Jsem spokojena s celým výrobkem. Měla jsem starou ETU a prostě tento je super.
 
  • Nepřišla jsem prozatím na nic.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (6)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Bosch
28.02.2011 - 22:22:00
  • dobrý a spolehlivý přístroj osvědčené značky. Po roce provozu mohu vřele doporučit.
 
  • 0
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Kugi
24.02.2011 - 08:54:00
  • Naprostá spokojenost. Líbí se mi jak je malý oproti jiným podobným robotům. Pracujeme na něm skoro každý den. Vřele doporučuji.
 
  • Nemám výhrady.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (6)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Zdena
23.02.2011 - 21:52:00
  • S robotem BOSH jsem zatím velice spokojena, žádné výhrady k němu nemám.
 
  • -
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (6)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Dymhel
19.01.2011 - 19:30:00
  • Ve všem perfektní velké množství příslušenství.
 
  • nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (6)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Jarmila
17.01.2011 - 13:24:00
  • výkonný,tichý a vždy po ruce
 
  • nelzu mu nic vytknout
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (6)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

zakaznik
13.01.2011 - 11:40:00
  • Jsem zjistil, že výrobek není to, co to má dělat, nebo jestli to dělá, to dělá to s nekvalitní. Toto je automatický výrobku a musí být schopen pracovat s minimálním akce ze strany uživatele. Ale tento produkt ještě potřebuje akcí od uživatelů, aby mohli dělat to pořádně.
 
  • vše, co dělá, není příliš uspokojující
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (6)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

PaDo
13.01.2011 - 09:32:00
  • Nezabírá moc místa.
 
  • Poměrně složitá instalace pro jednotlivé funkce. Např. když chcete nastrouhat brambory, nebo dokonce okurku, sestavování trvá déle, než kdybyste to udělali na struhadle. Kromě toho se struhadla nezdají právě ostrá a obáváme se, že je bude třeba brzy vyměnit.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

ondra
12.01.2011 - 13:17:00
  • V kuchyni nezabírá moc prostoru,spokojenost s prací robota
 
  • v základu pro českou kuchyni chybí struhadlo na bramboráky,
  • návod je opravdu debilně napsán
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (6)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Vlasta
21.12.2010 - 16:50:00
  • +Velice dobrý pomocník v domácnosti, radost při zpracování těst na vánoční cukroví, jen při přepnutí na 4 stupeň hlučnější kryt.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (6)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

evik
07.12.2010 - 11:17:00
  • Tento výrobek je vynikající.Nejlepší pomocník v kuchyni .
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (6)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

marta.8
07.12.2010 - 11:01:00
  • Jsem absolutně nadšená, jednoduchostí, snadnou manipulací s komponenty .Mám ho na lince a používám téměř denně.Nezabere moc místa, dobře vypadá , mísa se dobře bere do ruky , dobře se vytírá stěrkou(zaoblený tvar na dně mísy. Nadšení.Doporučuji
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (6)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

bykrici
02.12.2010 - 10:19:00
  • Hlavně super mlýnek na maso
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Lev
10.11.2010 - 18:13:00
  • Bohužel hodnotit nemůžeme, je to vánoční dárek, takže až po vánocích. Ale koupili jsme ho na doporučení spousty známých, tak věříme že spokojenost bude velká
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Jiří
06.11.2010 - 12:52:00
  • Ten to produkt je v kuchyni velmi všestranný pomocník,zvládá všechny úkony na jed-
  • ničku. Myslím,že i výkon je dostačující a hlavně, ušetří čas a námahu. Vřele doporučuji jsme s tím to výrobkem ,naprosto spokojeni.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

Tom
26.10.2010 - 09:25:00
  • Naprostá spokojenost, pouze mi trochu vadí, že příslušenství je docela drahé - trochu mi schází nádoba s noži a není zrovna nejlevnější.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

J.Gryč
05.10.2010 - 09:18:00
  • Zatím vše perfektně funguje německá kvalita
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

hýlová
26.09.2010 - 16:48:00
  • snadná výměna příslušenství, lehká obsluha
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

vkozak
21.09.2010 - 10:40:00
  • ulehčení práce, postrádám u tohoto výrobku také mlýnek na mák
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

BOSCH MUM4655EU - hodnocení zákazníků

renáta
14.09.2010 - 19:33:00
  • S tímto výrobkem jsem naprosto spokojená,usnadní práci a hlavně čas.Jediné co bych všem doporučila je,koupit si k tomu ještě jednu mísu,U přípravy různých moučníků jsou dvě mísy velká výhoda.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
;